LCHF-föredrag

Inom ramen för projektet kommer ett kostnadsfritt föredrag om LCHF att anordnas den 23 januari i Sandviken. Syftet är att stilla en del av den nyfikenhet som finns om kosten som förefaller kunna förbättra hälsoläget relativt snabbt hos en stor del av befolkningen.

Introduktion till ketogen kost (LCHF)

Ni har alla läst eller hört Katrin Z. bli sparkad, att läkaren Annika Dahlqvist, ideligen, påstås blivit av med läkarlegitimationen för att hon rekommenderat kosten. Professorn i medicinsk och fysiologisk kemi som kom fram till att kött ruttnar snabbare än ett äpple, och är alltså därför farligt? Att hjärnan behöver kolhydrater för att fungera! Att blodkärl täpps igen, och att kolestorol är livsfarligt!

Med ett inledande föredrag av Lars-Erik Litsfeldt, pionjär och författare i ämnet, rationaliserar vi bland mediasensationerna, förklarar vad vi ser i undersökningarna och gör vårt bästa för att besvara nyfikna frågor.

Vi har inte svar på allt, men en hel del har blivit läst, begrundats och diskuterats, och nu behövs friska frågor att besvara, samtidigt som vi vill berätta vad vi nått för slutsatser.

Se introduktionen som en dörr som gläntar och att ni öppnar betyder inte att ni måste gå in, det räcker gott och väl att ni står utanför och observerar. Klicka här för att läsa mer om Lars-Erik Litsfeldt.

Föredraget börjar klockan 18 och håller på till cirka 20. Antalet platser är begränsat - föranmälan görs här:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentatorer ansvarar för sina kommentarer.

 
Copyright © 2012 Olsbo Invest AB