Händelserikt

Det har varit en intensiv period i projektet. Alltsedan vårt LCHF-seminarium i januari har vi fått in några riktigt vassa uppslag på saker att göra.

Vi har även fått kontakt med ett antal investerare av olika slag som uttryckt intresse att vara med och backa upp idéinnehavare i projektet på olika sätt. Det handlar till exempel om stiftelsen Sandvikeninvesterarna som i samband med Sandviks 150-årsjubileum startades och som i dagsläget förfogar över 25 MSEK att investera med vad vi kan se väldigt förnuftiga investeringsriktlinjer.


Det finns alltså ingen anledning att tänka att din idé inte kan bli av på grund av pengar. Det finns faktiskt precis hur mycket pengar som helst och även vid sidan av dedikerade stiftelser som den nämnd ovan finns privatpersoner och organisationer som uttryckt intresse att investera enligt de principer som Social Avkastning bygger på.


Tankearbetet med märkning av företag har också rört på sig något. Det finns helt klart intresse att genomföra detta och vi söker därför någon som känner sig hugad att driva projektet.


Ovanpå allt detta har ett projekt för att skapa en miljö för informellt lärande med fokus på IT-kunnande tagit ordentlig fart. Så till den grad att andra projekt faktiskt fått stryka lite på foten en tid.

Om allt går som det ska finns The Scape Bay på plats till sommaren här i Sandviken (se fliken The Scape Bay ovan). Ett center i kontorsmiljö för att skapa nästa generation utvecklingsstjärnor och skapa en plattform för alla de idéer som kommer in via Social Avkastning. Det kommer att bli precis hur bra som helst.


Så om någon har alldeles för lite att göra är vederbörande mer än välkommen att höra av sig - se kontakt ovan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentatorer ansvarar för sina kommentarer.

 
Copyright © 2012 Olsbo Invest AB