Tack för senast!

Ett stort tack för fantastisk uppslutning vid gårdagens LCHF-kväll i Folkets hus. Det var oerhört kul att se och höra så många intresserade och initierade frågor på temat. Ett särskilt tack till Lars-Erik Litsfeldt som med sin kunskap och erfarenhet gjorde kvällen synnerligen lyckad – åtminstone för undertecknad. Jag lärde mig massor. Fick en teoretisk bakgrund till det jag praktiskt kunnat konstatera fungerar absolut utmärkt.

LCHF och eventuell studiecirkel
För den som vill läsa mer om LCHF rekommenderas Lars-Eriks sajt litsfeldt.se, eller t.ex. http://lchf.se. En sökning på LCHF ger mycket att läsa.

Efter lite reflekterande ikring onsdagens föredrag, kom vi fram till att en del av er kanske gick hem med fler frågetecken än vad ni kom dit med, medan någon kanske gick hem med en känsla av otillfredsställelse efter att inte riktigt fått chansen att stöta och blöta ämnet.

Vad kan man då göra åt saken... Vad sägs om att mötas i mindre grupper och diskutera, fördjupa och fortsätta ifrågasätta? Anmäl intresse för ett par träffar, där vi hjälps åt att räta ut frågetecknen, med svar till någon av oss.

För mer information om Social avkastning gäller som tidigare socialavkastning.se.


Idéer
Vad gäller Social avkastning har några verkligt goda idéer och uppslag kommit in under dagen. Det visade sig att de som intresserar sig för LCHF också klurar på en hel del annat och jag är helt övertygad om att vi kommer att se några nytänkande och människovänligt sinnade företag springa ur gårdagskvällens begivenhet.

En sådan idé rör opastöriserad mjölk, något som inte får säljas till allmänheten på grund av myndigheters föreställning att den skulle vara skadlig. Det råder emellertid ytterst delade meningar om detta och suget efter att köpa opastöriserat förfaller stort. Se vidare inlägg på lchf.se.


Framtiden
Jag tror och hoppas att ännu fler idéer dyker upp och vill med detta mail påminna om att och var vi finns. Den som vill går gärna gilla vår grupp på Facebook där tanken är att spegla vad som händer med projektet: http://facebook.com/SocialAvkastning

Återigen ett stort tack för din medverkan igår och med hopp om att vi syns igen.

Nils Erik Jansson,
Olsbo Invest AB // Social avkastning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentatorer ansvarar för sina kommentarer.

 
Copyright © 2012 Olsbo Invest AB