Fördrag om LCHF-kost

Som resultat av en serie sammanträffanden har Social Avkastning nöjet att bjuda in till en föreläsning om så kallad LCHF-kost och dess verkningar. Vi har märkt att många är nyfikna på detta fenomen och önskar förkovra sig i ämnet. Genom egen erfarenhet vet vi också att det fungerar och ger upphov till ett kraftigt förbättrat allmäntillstånd hos brukaren.

Tanken är att hjälpa de som börjat nosa lite på ämnet att själv komma till insikt om huruvida detta är en framkomlig väg genom att bjuda in en av pionjärerna på ämnet för att prata om sin resa från överviktig diabetiker till kärnfrisk "duracellkanin".

Att vara frisk och full av energi är ett naturligt mänskligt tillstånd och den kost vi äter och dess produktionsapparat behöver även den ifrågasättas för att vi ska kunna få till stånd en sund ekonomi befriad från de avkastningskrav som finanssektorn även ställer på livs- och läkemedelsföretag.

Företagande bör gynnas synnerligt av att de som arbetar i företagen mår bra och har ork att både arbeta fysiskt och intellektuellt. Läs mer om det planerade föredraget under fliken "LCHF-föredrag" ovan.

2 kommentarer:

  1. Det är bara att gratulera till ett ytterst klokt val av föreläsare och ämne, diabetiker och överviktiga i min egen omgivning har blivit friska och betydligt mer produktiva tack vare LCHF, och deras livskvalitet har drastidkt förbättrats,

    SvaraRadera
  2. Tackar!

    Jag hör från de flesta jag pratat med att LCHF och vad man stoppar i sig är en ganska perfekt utgångspunkt att ta upptäcka hur eget fritt tänkande och tilltro till den egna magkänslan på lite sikt ger livet en helt ny inriktning.

    SvaraRadera

Kommentatorer ansvarar för sina kommentarer.

 
Copyright © 2012 Olsbo Invest AB